background
10356228_756943961031927_4441811358751373522_n.jpg
 

OM MEG

Jeg startet Jannes tapas og søte saker høsten 2011. Det morsomste jeg vet er mat! Å jobbe med det og drive sitt eget er virkelig drømmen. Å ha tapas som hovedfokus var et lett valg, da jeg synes det er et flott utgangspunkt for et hyggelig lag.

 

Jeg er utdannet kokk og har flere års erfaring fra kafedrift, restaurantkjøkken og større arrangement som catering til konserter ved Spektrum, Telenor arena, Ullevål stadion og Bislett stadion. Har i flere år vært ansatt som kokk ved Det Kongelige Hoff, med slottet, Skaugum og Kongsseteren som arbeidsplass.

 

Vi har som mål at du som kunde skal være like fornøyd om dere er 15 personer – til et hyggelig lag – eller et event med 500 personer. Ved større arrangement leier vi inn dyktige matinteresserte kokker.

 

All mat vi leverer er laget fra bunnen av med nøye utvalgte råvarer og ingen tilsetningsstoffer. Dette er forutsetningen for at vi kan levere mat vi er stolte av til våre kunder.